Workshops en training

Het specifieke van een workshop of training op haptonomische basis is dat het geen theoretische verhandeling is. Er wordt van de deelnemer een (inter)actieve fysieke inbreng verwacht. In een haptonomische workshop of training kun je middels oefeningen in de ruimte èn met elkaar, in je eigen lijf ervaren van wat iets met je doet. Hetgeen je leert is toepasbaar in je eigen (werk-/privé-)situatie doordat het gegrond is in je eigen ervaringen.
 
Een haptonomische workshop en/of training wordt op maat gemaakt (op offertebasis) voor individuen, bedrijven en instellingen. Het is qua inhoud en duur afhankelijk van de vraagstelling, de tijdsduur en de locatie. Bij voorkeur vindt de workshop of training plaats op de (werk-/privé-) locatie van de deelnemer(s).
 

Wanneer een workshop of training op haptonomische basis?

Als er knelpunten zijn ten aanzien van fysieke belasting tijdens bezigheden, als werkzaamheden of samenwerking tot knelpunten of tot klachten leidt, als men neigt naar overbelasting, ziekte en/of als verzuim op de loer ligt, als men op haptonomische wijze wil (leren) werken aan zichzelf en met zijn medemens.